Download Books

Небесна граница

Том 1: Династията на Първия

eBook | Pages 483 | 2017

Download PDF | EPUBMOBI | FB2

(latest version 20.05.2019)

Goodreads | Biblioman


Анотация:
Действието в романа се развива в една паралелна Вселена, на планета двойник на нашата, в свят лишен от светлината на Слънцето и звездите, където съществува и живее голямо тайно общество от хора, наричащи се сияйни. Тези хора носят в себе си новата светлина на света, която притежават, управляват и контролират.

Историята започва с появата на Анджелина Евънс – деветнайсетгодишно момиче с привидно обикновен и спокоен живот, която се оказва въвлечена в низ от събития, които са само началото на най-голямата промяна в живота й. Напълно непредвидени и внезапни обстоятелства отвеждат Анджелина в света на сияйните – известен като Небесна граница. Там тя попада в обкръжението и протекцията на едно от най-древните и влиятелни семейства на планетата, наричани „Династията на Първия“. Макар Анджелина да е силно привлечена и запленена от тайните, мистериите и чудатостите, криещи се в този нов свят, скоро истината, която открива за себе си, я кара да осъзнае, че всичко от досегашния й живот е било една голяма лъжа. Още с раждането си Анджелина е с предопределена, но противоречива съдба. За едни тя е личност, която ще донесе траен мир, хармония и благоденствие в света на сияйните, докато за други е просто инструмент, който ще събуди най-голямото зло, виждано някога от сияйните, което този път ще бъде в състояние да доведе до тяхното пълно унищожение.


Легендата за Златното момиче

Книга 1: Принцът, вещицата и последната златна ябълка

eBook | Pages 283 | 2018

Download PDF | EPUBMOBI | FB2

(latest version 01.04.2019)

Goodreads | Biblioman


Анотация:
Историята е вдъхновена от българските народни приказки. Всичко започва в един магичен свят, обитаван от вещици, самодиви и хора, в който целият установен ред и баланс между земите им (Царството, Златните поля и Вечно дъждовната гора) се поддържа от могъщата магия на една-единствена златна ябълка. Но всичко се променя, когато една млада и красива вещица поема мисията на живота си. Тя я сблъсква с един принц от човешкото царство. След като съдбите на Атина и Калоян се пресичат, между тях пламва любов, която ще окаже разрушително въздействие на целия заобикалящ ги свят. А една жена отдавна превърната в легенда ще се завърне за своето дълго чакано отмъщение.

А някъде в един друг далечен свят, привидно лишен от магия, съществува малък необикновен град със странни жители и безспирни посетители. В центъра на всичките му ярки събития се оказват петима души – Ариана, Кристофър, Виктор, Преслава и Добротея. На пръв поглед хора като всички други, но пазещи голяма обща тайна – както за себе си, така и за приказно-вълшебния им град.

Реклами
%d блогъра харесват това: